Kezdőlap Cégindítási tanácsadás Cégalapitás egyszerűen Online cégalapítás Egyéni vállalkozás

                    Könyvviteli szolgáltatás Gyakran ismételt kérdések TEAOR 08 Budapesti iroda Miskolci iroda

           Miskolci iroda

KönyvelésNet

Könyvviteli Szolgáltató és Gazdsági Tanácsadó Kft.


Miskolci iroda címe:     3529. Miskolc, Soltész Nagy Kálmán u. 77.

Információs vonal: 30-466-5573

Email: info@konyvelesnet.hu

WEB címünk: www.cegalapitas-miskolc.hu

MSN: konyvelesnet@windowslive.com

Skype: konyvelesnet

Cégjegyzékszám: 05-09-014511

Adószám: 14038833205

           Térkép

            Jognyilatkozat

A portált működtető KönyvelésNet Kft. tájékoztatja a portál használóit, hogy a portálon található témakörök információ tartalma, a cégalapítás mint egységes folyamat egyes témaköreinek kiemelésével, csak és kizárólag, az adott témára történő figyelem felhívó célzattal készült.

Az nem tartalmazza az egész folyamatot, sem az adott témakör teljességét, sem egészében, sem részleteiben nem minősül jogi vagy gazdasági tanácsadásnak, és főként nem minősíthető egyedi igényeket kielégítő jogi, üzletviteli, stb., tanácsadásnak.

Ezért az oldalakon található információkra semmilyen hatósági eljárásban, polgári peres stb. ügyekben, hivatkozni nem lehet, az ezzel kapcsolatos minden felelősséget a portál működtetője kizár.

A KönyvelésNet Kft. természetesen minden olyan szolgáltatásáért teljes anyagi felelősséget vállal, mely közte és partnere között írásban, érvényesen létrejött polgári jogi szerződés keretében vállalt kötelezettségeken alapul.

A portál tartalma és formája tekintetében minden jogot fenntartunk, arra hivatkozni, azt másolni, sokszorosítani vagy egyéb módon közzé tenni csak írásbeli hozzájárulásunkkal lehetséges.

Minden portálunkra mutató linknek örülönk, azonban kérjük, hogy a linkek elhelyezése előtt, hozzájárulásunkat az info@konyvelesnet.hu címen beszerezni szíveskedjenek. A méltatlan környezetben elhelyezett linkek eltávolításáról intézkedünk.

Cégalapítás és KFT alapítás